Satake Shiro

Satake Shiro –Japanse tradition for the Nordic kitchen

 

Shiro är den senaste serien under det välkända varumärket Satake, skapad för att hylla den japanska gåvotraditionen. Serien erbjuder företag en möjlighet att ge bort något unikt och minnesvärt till sina anställda.

 

I Shiro-serien ingår en mängd exklusiva köksprodukter som är tillverkade med precision och omsorg. Utbudet omfattar högkvalitativa köksknivar, eleganta stekpannor, robusta skärbrädor, stilfulla salladsbestick och sofistikerade cocktailshakers.

 

Designfilosofin bakom Satake Shiro kombinerar "Japanese tradition for the Nordic kitchen" vilket skapar en harmonisk blandning av funktionalitet och skönhet. Produkterna är inte bara praktiska, utan även inspirerande och estetiskt tilltalande. Varje gåva är en symbol för uppskattning och respekt, perfekt för företag som vill belöna sina team med något utöver det vanliga.

 

En av de många framträdande egenskaperna hos Shiro-serien är dess utsökta förpackningar. Varje produkt levereras i en elegant och vacker förpackning som speglar den japanska känslan för detalj och estetik. Så fin och genomtänkt är förpackningen att den inte ens behöver slås in ytterligare – den är redo att imponera från första stund.

 

Satake Shiro är mer än bara köksredskap; det är den perfekta gåvan, utformad för att skapa varaktiga intryck och förstärka banden inom företag. Ge dina anställda något de verkligen kommer att uppskatta och använda – ge dem Satake Shiro.

 

 

Sortering:

Ditt urval matchade inte några artiklar!


Ej inloggad

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
OBS! Vi säljer endast till Återförsäljare.